PIPOC 2007  
       
  LANGKAWI INTERNATIONAL DIALOGUE  
       
  IKIM :THE ROLE OF ISLAMIC  
       
  KL OIC HEALTH  
       
  PERAK ROYAL EVENT  
       
  DEVELOPING 8 (D8) MINISTERS MEETING ON FOOD SECURITY  

 
 
 

Mei 28, 2020 -Khamis

 
  PREBIU FOKUS "SIDANG KEMUNCAK S BLOCK DUBAI 2.0"

Friday 20/09/2019DUBAI, Emiriah Arab Bersatu, 20 Sept (Bernama-BUSINESS WIRE) -- “Sidang Kemuncak S BLOCK Dubai 2.0” dijadual akan dilancarkan di Arena Festival Dubai pada 20 September ini. Sidang Kemuncak itu dengan perbincangan terasnya memberi tumpuan kepada teknologi blok rantai dijangka menarik 3,500 orang peserta. Sidang kemuncak ini menandakan peningkatan sepenuhnya konsensus dan ekosistem global bagi S BLOCK.
 
Dompet Antara Bintang Memasuki Era 2.0

Berdasarkan kepada konsep teras bagi blok rantai, perdagangan mata wang kripto, pelaburan dan teknologi penjimatan telah mula diterima secara meluas oleh orang awam. S BLOCK mengambil peluang ini untuk menyampaikan konsensus global dengan pantas. Tiga bulan selepas pengenalan mereka ke pasaran, dompet Antara Bintang itu kini bersedia untuk peningkatan utama mereka yang kedua, yang menuju ke arah era 2.0.

S BLOCK sudah bersedia untuk mengalu-alukan komuniti tadbir urus diri yang tak berpusat, membuat pelbagai fungsi teras tersedia dalam talian, termasuk enam trek utama - dompet rantaian silang HD, perdagangan saham, Rancangan Kilat, sistem S Pay, MasterNodes dan sembang lubang cecacing.

Menumpukan pakar-pakar pelaburan mata wang kripto global, menggabungkan konsensus komuniti global, memberi tumpuan kepada media nilai arus perdana untuk menyaksikan pengeluaran semua pelan strategi baharu S BLOCK.
 
Fungsi Teras Dalam Talian Dompet Antara Bintang 2.0

1. Dompet Rantaian Silang HD

Fungsi bagi dompet rantaian silang HD adalah seperti berikut:

- Mewujudkan sebuah dompet tak berpusat, menetapkan kod PIN, sandaran memonik

- Mengimportkan dompet melalui memonik.

- Memaparkan butiran aset dan rekod urus niaga

- Memaparkan maklumat mengenai pelbagai jumlah mata wang kripto, penukaran jumlah aset

- Aset boleh dikonfigurasi (* tanda) untuk disembunyikan daripada antara muka

2. Menambahkan jenis token termasuk token dagangan

Dengan ini, kami dapat menggabungkan pengguna/ pengguna token/ ROI bagi semua bursa saham utama dengan komuniti yang besar, menggabungkan semua volum.

3. SBO boleh Ditukar ke dalam BTC, ETH, USDT (ERC20)

4. Meningkatkan Laporan Kuantitatif Antara Bintang

- Memaparkan penukaran kredit kuantitatif antara bintang, pendapatan kuantitatif, statistik rekod kuantitatif dan maklumat lain, maklumat log kuantitatif SROBOT.

5. Pembinaan Nodus MasterNodes

Membangunkan dengan sepenuhnya teknologi lombong MasterNodes yang akan dilancarkan tidak lama lagi, tahap ganjaran dijangka melebihi kuantitatif Antara Bintang.

6. Projek Kilat: Penyewaan DPU selesai

DPU akan menjadi platform bagi pengguna untuk berkongsi dan bertukar maklumat

7. Saluran Permohonan S PAY - S Kad

Pada sidang kemuncak ini, kami akan mengumumkan saluran permohonan S PAY - S Kad. Peserta sidang kemuncak boleh memohon S PAY - S Kad dan menerima kad itu dengan kadar serta merta. S Pos, S ATM akan dilancarkan pada Oktober ini.

Lihat versi sumber di  businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190919005963/en/

Hubungi

SBLOCK FOUNDATION PTE. LTD
Jennifer Bialek
contacts@sblock.com
www.sblock.com

Sumber : S BLOCK

Teks bahasa sumber asal pengumuman ini adalah versi rasmi yang sahih. Terjemahan yang disediakan hanya sebagai penyesuaian sahaja, dan hendaklah di silang-rujuk dengan teks bahasa sumber, yang satu-satunya versi teks dengan kesan undang-undang.

--BERNAMA

 
 
 

Copyright @ 2020 MREM . All rights reserved.