PIPOC 2007  
       
  LANGKAWI INTERNATIONAL DIALOGUE  
       
  IKIM :THE ROLE OF ISLAMIC  
       
  KL OIC HEALTH  
       
  PERAK ROYAL EVENT  
       
  DEVELOPING 8 (D8) MINISTERS MEETING ON FOOD SECURITY  

 
 

Julai 22, 2018 -Ahad

 
  ​HYBRIDBLOCK MEMPERKENALKAN HYBRIDTRADE - SEBUAH PLATFORM PERDAGANGAN TERMAJU YANG BOLEH MENGANGGU INDUSTRI PERDAGANGAN KRIPTO GLOBAL

Friday 13/10/2017Beta Tertutup Dibuka untuk Memilih Pengguna Suku Keempat 2017; Pelancaran Dilengkapi dengan Program Pendidikan & Latihan "HybridCentral" yang Dipacu oleh Aplikasi
 
SINGAPURA, 13 Okt (Bernama-BUSINESS WIRE) -- HybridBlock, sebuah pemaju terkemuka bagi penyelesaian blockchain termaju, hari ini memperkenalkan HybridTrade, platform perdagangan paling maju di dunia yang mengantaramukakan merentasi pelbagai pertukaran kripto. Dibuka untuk sebuah pengalaman Beta Tertutup pada akhir tahun ini (pelancaran penuh pada awal tahun 2018), HybridTrade dibina untuk memastikan pengguna menerima harga yang optimum, kependaman paling rendah dan pelaksanaan pesanan yang paling boleh dipercayai. Sebagai sebahagian daripada pelancaran itu, HybridBlock juga memperkenalkan HybridCentral pada November ini, sebuah hab pendidikan yang dipacu oleh aplikasi unik yang menawarkan pengguna akses kepada modul pendidikan yang mudah untuk diikuti dan banyak lagi. HybridTrade, yang ditetapkan untuk menggendalakan sebuah ekosistem perdagangan kripto yang tersebar luas dengan kebimbangan kecairan dan kerumitan, bersedia untuk menjadi standard de facto untuk pedagang yang mempunyai tahap kepakaran yang berbeza-beza di seluruh dunia.
 
HybridTrade, yang membolehkan pengguna untuk mendaftar, membiayai dan menguruskan sebuah akaun perdagangan tunggal, memantau portfolio HybridFund mereka atau secara aktif memperdagangkan akaun mereka, memanfaatkan peluang arbitraj dan memaksimumkan keperluan mudah tunai merentasi bursa mata wang kripto global melalui HybridWatch, sebuah papan pemuka tunggal, antara muka dan dompet yang menghapuskan keperluan bagi peniaga untuk mewujudkan akaun berasingan di pelbagai bursa global. Oleh kerana pertukaran global ini masing-masing berdagang pada harga yang berbeza untuk setiap mata wang kripto, pengguna HybridTrade mendapat manfaat daripada peluang penentuan harga yang terbaik untuk membeli atau menjual bersama dengan peningkatan akses kepada kecairan, dan melakukannya dari sebuah akaun mesra pengguna tunggal yang disesuaikan untuk keperluan kemahiran perdagangan mata wang kripto pengguna.
 
Di samping itu, bagi peniaga yang mencari sejumlah besar kecairan dengan cepat dan boleh dipercayai, ciri ini akan membolehkan mereka untuk melaksanakan perdagangan pada masa yang sama melalui pelbagai bursa dengan pelaksanaan kependaman milisaat – secara harfiah perdagangan PALING pantas yang tersedia di mana-mana bursa di dunia. Sebaik sahaja sesebuah perdagangan dijalankan, HybridMonitor akan membolehkan pengguna untuk terus mengesan status perdagangan mereka dan juga mengubah suai sesebuah perdagangan yang sedang dilaksanakan. HybridChart dan HybridNews akan memudahkan keperluan pengguna bagi data perdagangan tepat masa dan peranti carta teknikal termaju di samping turut menyediakan kemas kini penting kepada berita terkini mengenai kripto di seluruh dunia.
 
"Bitcoin dan mata wang kripto yang lain semakin pantas menjadi sebutan ramai di seluruh dunia. Walau bagaimanapun, bilangan orang yang benar-benar memahami bagaimana untuk mewujudkan dompet mereka sendiri, membiayainya, membeli dan menggunakan Bitcoin mereka yang pertama masih di tahap yang sangat rendah," kata Carson Knuth, Naib Presiden operasi, HybridBlock. "Kami percaya kunci kepada memanfaatkan peluang pasaran di blockchain itu adalah dengan mendidik orang ramai mengenai teknologi revolusioner blockchain, dan dengan mengembangkan aplikasi perniagaan blockchain yang begitu diperlukan. Kemudahan penggunaan penyelesaian ini akan membolehkan orang ramai untuk mengambil bahagian dan mengewangkan industri itu."
 
Mempelajari mengenai mata wang kripto dan bagaimana untuk melabur dan berdagang dengannya boleh mencetuskan kekeliruan dan menakutkan, dan oleh itu, HybridBlock telah mencipta HybridCentral, sebuah hab pembelajaran yang dipacu oleh aplikasi di mana maklumat dikendalikan oleh pakar-pakar di dalam ruang kripto. Dengan mempunyai metodologi pembelajaran yang diperkuatkan, pelajar diberi insentif untuk penyertaan harian yang aktif di dalam program itu dengan matlamat utama untuk membolehkan mereka dengan cepat memperolehi pemahaman mengenai mata wang kripto, ruang blockchain, dan membuat pembelian mereka yang pertama dengan menggunakan platform HybridTrade.
 
Dengan selebriti, pakar perdagangan, dan pakar lain yang diiktiraf di dalam ruang blockchain, pengguna akan menikmati penerangan video harian yang mudah difahami yang menggariskan konsep-konsep penting untuk memahami, membantu mereka meningkatkan kecerdasan kewangan mereka dan pengetahuan kripto mereka, kesemuanya dengan menerima pakai penyelesaian blockchain HybridBlock yang berinovatif.
 
"HybridBlock memahami bahawa ciri-ciri dinamik bagi ruang kripto yang bergerak pantas memerlukan maklumat tepat masa yang diambil dari seluruh pelusuk dunia," kata Jeff Dubinsky, Naib Presiden jualan & pemasaran, HybridBlock. "Sama ada anda hanya mempunyai pemahaman asas untuk membeli dan menjual atau suatu latar belakang teknikal yang mendalam, HybridTrade menawarkan suatu pengalaman mesra pengguna yang disatukan."
 
Kit Akhbar Dalam Talian: DI SINI
 
Maklumat mengenai HybridBlock
 
HybridBlock adalah merupakan platform perdagangan dan pendidikan yang paling berinovatif di dunia untuk memanfaatkan teknologi disruptif yang muncul daripada ruang blockchain. Ini adalah satu pilihan bagi mereka yang ingin mendapat manfaat daripada pertumbuhan mendadak mata wang kripto tanpa risiko tinggi dan kerumitan yang dikaitkan dengan perdagangan aset digital. HybridBlock adalah satu cara yang paling cekap dan berkesan untuk mengambil bahagian. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.hybridblock.io.
 
Hubungi
The LaunchPad Agency
James Little
310-529-9793
james@launchpadagency.com
atau
Glenn Mandel
760-798-1563
glenn@launchpadagency.com
www.launchpadagency.com
 
Sumber: HybridBlock
 
Lihat siaran berita ini secara dalam talian di:
http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=51697336&lang=en
 
Teks bahasa sumber asal pengumuman ini adalah versi rasmi yang sahih. Terjemahan yang disediakan hanya sebagai penyesuaian sahaja, dan hendaklah di silang-rujuk dengan teks bahasa sumber, yang satu-satunya versi teks dengan kesan undang-undang.

--BERNAMA
 

 
 
 

Copyright @ 2018 MREM . All rights reserved.