PIPOC 2007  
       
  LANGKAWI INTERNATIONAL DIALOGUE  
       
  IKIM :THE ROLE OF ISLAMIC  
       
  KL OIC HEALTH  
       
  PERAK ROYAL EVENT  
       
  DEVELOPING 8 (D8) MINISTERS MEETING ON FOOD SECURITY  

 
 
 

Oktober 21, 2018 -Ahad

 
  TOSHIBA ELECTRONIC DEVICES & STORAGE CORPORATION MENGELUARKAN GEGANTI FOTO BERVOLTAN SEDERHANA, BERKAPASITI TINGGI DALAM PAKEJ KECIL

Tuesday 14/11/2017Proses MOSFET trenc terbaharu menyampaikan penggantian untuk geganti mekanikal
 
TOKYO, 14 Nov (Bernama-BUSINESS WIRE) -- Toshiba Electronic Devices & Storage Corporation hari ini mengumumkan pelancaran "TLP3145," sebuah geganti foto baharu di dalam sebuah pakej 2.54SOP4 yang kecil dengan sebuah voltan terminal output dalam keadaan matikan bagi 200V dan arus dalam keadaan hidupkan bagi 0.4A. Penghantaran secara volum bermula hari ini.
 
Dihasilkan dengan menggunakan proses MOSFET trenc U-MOS VIII terbaharu, IC baharu itu menggabungkan sebuah voltan terminal output dalam keadaan matikan bagi 200V dengan arus dalam keadaan hidupkan yang boleh dikawal sehingga 0.4A. Ini menjadikan TLP3145 sebagai sebuah pengganti yang sesuai untuk sebuah geganti mekanikal 1A bagi mengawal sebuah litar 100V AC. Menggantikan sebuah geganti mekanikal dengan sebuah geganti foto yang lebih kecil dan tidak memerlukan sebuah pemacu geganti meningkatkan kebolehpercayaan sistem dan menyokong reka bentuk yang menjimatkan ruang. Dalam satu lagi kesan positif, TLP3145 terkadar bagi sebuah suhu pengendalian 110ºC (maksimum), sekali gus menjadikannya lebih mudah bagi sebuah margin suhu di dalam reka bentuk terma di peringkat sistem.
 
Laporan pasaran Gartner yang terbaharu mengiktiraf Toshiba sebagai pengeluar terkemuka bagi pengganding opto berdasarkan kepada jualan pada tahun 2015 dan 2016, dengan 23% daripada penguasaan pasaran berasaskan jualan dalam tahun komersil 2016. (Sumber: Gartner, Inc. "Penguasaan Pasaran: Peranti dan Aplikasi Semikonduktor di Seluruh Dunia, 2016" 30 Mac 2017.)
 
Toshiba Electronic Devices & Storage Corporation akan terus menghasilkan produk yang memenuhi keperluan pelanggan dengan menggalakkan pembangunan pelbagai portfolio pengganding foto dan geganti foto yang disesuaikan dengan arah aliran pasaran.
 
Penggunaan
  • Peralatan Perindustrian (PLC, antara muka I/O)
  • Sistem Automasi Bangunan
  • Alat Penguji Semikonduktor
 
Ciri-ciri
  • Pakej kecil SOP: 2.54SOP4 2.54mm (pic), 2.1mm (Tinggi)
  • Lazimnya terbuka (1-Bentuk-A/1a)
  • Voltan terminal output dalam keadaan matikan: 200V (Maksimum)
  • Arus dalam keadaan hidupkan 0.4A (DC), 1.2A (Nadi)
  • Suhu operasi: 110℃ (Maksimum)
  • Standard keselamatan: UL (UL1577), Voltan pengasingan 1500Vrms (minimum)

Ciri-ciri Utama
Sila klik disini
 
Ikuti pautan di bawah untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai produk baharu itu dan barisan geganti foto.
https://toshiba.semicon-storage.com/ap-en/product/opto/photocoupler/photorelay.html
 
Pertanyaan Pelanggan:
Jabatan Jualan Peranti Optoelektronik & Pemasaran
Tel: +81-3-3457-3431
https://toshiba.semicon-storage.com/ap-en/contact.html
 
Maklumat di dalam dokumen ini, termasuk harga dan spesifikasi produk, kandungan perkhidmatan dan maklumat perhubungan, adalah tepat pada tarikh pengumuman itu tetapi adalah tertakluk kepada perubahan tanpa notis terlebih dahulu.
 
Maklumat mengenai Toshiba Electronic Devices & Storage Corporation
 
Toshiba Electronic Devices & Storage Corporation menggabungkan kecergasan sebuah syarikat baharu dengan kebijaksanaan pengalaman. Sejak dijual dari Toshiba Corporation untuk menjadi sebuah syarikat baharu pada Julai 2017, kami telah mengambil tempat kami di kalangan syarikat peranti utama yang terkemuka, dan menawarkan penyelesaian yang cemerlang kepada pelanggan dan rakan perniagaan kami di dalam semikonduktor diskret, sistem LSI dan HDD.
 
Seramai 19,000 orang pekerja kami di seluruh dunia berkongsi satu kesungguhan untuk memaksimumkan nilai produk kami, dan memberi penekanan kepada kerjasama erat dengan pelanggan bagi menggalakkan penciptaan bersama nilai dan pasaran baharu. Kami berharap dapat membina di atas jualan tahunan yang kini melebihi 700 bilion yen (AS$6 bilion) dan untuk menyumbang kepada masa hadapan yang lebih baik untuk orang ramai di mana jua.
Perolehi maklumat lanjut mengenai kami di https://toshiba.semicon-storage.com/ap-en/company.html
 
Galeri Foto/Multimedia Boleh Diperolehi di: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=51716162&lang=en
 
Hubungi
Pertanyaan Media:
Toshiba Electronic Devices & Storage Corporation
Chiaki Nagasawa, +81-3-3457-4963
Jabatan Pemasaran Digital
semicon-NR-mailbox@ml.toshiba.co.jp


Sumber: Toshiba Electronic Devices & Storage Corporation
 
Lihat siaran berita dan multimedia ini secara dalam talian di:
http://www.businesswire.com/news/home/20171113006543/en
 
Teks bahasa sumber asal pengumuman ini adalah versi rasmi yang sahih. Terjemahan yang disediakan hanya sebagai penyesuaian sahaja, dan hendaklah di silang-rujuk dengan teks bahasa sumber, yang satu-satunya versi teks dengan kesan undang-undang.
 
--BERNAMA

 
 
 

Copyright @ 2018 MREM . All rights reserved.