PIPOC 2007  
       
  LANGKAWI INTERNATIONAL DIALOGUE  
       
  IKIM :THE ROLE OF ISLAMIC  
       
  KL OIC HEALTH  
       
  PERAK ROYAL EVENT  
       
  DEVELOPING 8 (D8) MINISTERS MEETING ON FOOD SECURITY  

 
 
 

November 18, 2019 -Isnin

 
  KEIO PLAZA HOTEL TOKYO ANJUR "FESTIVAL MUSIM BUNGA CHERRY" MERAYAKAN KEHADIRAN FESTIVAL SAKURA

Thursday 28/02/2019TOKYO, 28 Feb (Bernama-BUSINESS WIRE) -- Keio Plaza Hotel Tokyo, salah satu hotel antarabangsa yang paling berprestij di Jepun yang terletak di Shinjuku, Tokyo, akan menjadi tuan rumah Festival Musim Bunga Cherry (Sakura) dengan senarai menu yang disediakan khas oleh chef eksekutif kami dalam imej bunga cherry Sakura dan dihidangkan di lapan restoran di hotel kami termasuk restoran Perancis dan Itali, China, Kaiseki, Korea dan lain-lain dari 1 Mac (Jumaat) hingga 30 April (2019). Musim bunga di Jepun adalah musim apabila banyak acara bertuah seperti kemasukan kolej dan tamat pengajian , dan kemasukan graduan baru kepada tenaga kerja berlaku dan item menu khas kami direka untuk membantu tetamu kami meraikan peristiwa-peristiwa riang ini. Selain itu, restoran kami akan menerima permintaan khas untuk memasukkan minuman yang menarik, dan kek yang disediakan khas dengan makanan. Selain itu, susunan bunga yang besar dan megah yang memaparkan bunga cherry Sakura akan dipaparkan dan akan berfungsi sebagai suasana yang sempurna untuk gambar-gambar peringatan untuk kegembiraan semua tetamu. Antara 30 Mac (Sabtu) hingga 15 April (Isnin), 2019, susunan bunga lima meter yang tinggi berdasarkan Sakura akan dipaparkan di lobi utama tingkat tiga.
 
Siaran akhbar ini mempunyai multimedia. Lihat siaran penuh di sini:
https: //www.businesswire.com/news/home/20190227005318/en/   
 

Bunga cherry Sakura, yang mekar antara bulan Mac dan April dan merupakan perwakilan yang paling simbolik di musim bunga di Jepun, telah menjadi titik tumpuan pelancongan bagi pelawat luar negara. Memandangkan tempoh singkat Sakura kekal mekar satu hingga dua minggu, restoran Hotel kami akan menyediakan makanan dalam imej bunga ceri supaya tetamu kami dapat menikmati semangat perayaan musim Bunga Cherry (Sakura).

Mengenai Keio Plaza Hotel

Hotel Keio Plaza Tokyo, yang terletak di Shinjuku, di tengah tengah Tokyo, merupakan satu daripada hotel antarabangsa yang terkemuka di Jepun. Hotel kami menawarkan lebih daripada 20 buah restoran dan bar, dan kami menjadi tuan rumah pelbagai tetamu tempatan dan antarabangsa yang melawat kami untuk kemudahan mengalu-alukan kami, layanan mesra dan perkhidmatan unik yang membolehkan mereka mengalami budaya Jepun, termasuk pengalaman perkahwinan kimono kami, upacara minum teh dan banyak lagi. Untuk maklumat lanjut mengenai kemudahan dan perkhidmatan kami, sila lawati laman web kami, YouTube, Facebook atau Instagram.
 
Lihat versi sumber di businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190227005318/en/
 

Hubungi
Keio Plaza Hotel Tokyo
Keiko Kawashima, 81-3-5322-8010
Pengurus Perhubungan Awam
keiko-kawashima@keioplaza.co.jp

Sumber: Keio Plaza Hotel Tokyo

Teks bahasa sumber asal pengumuman ini adalah versi rasmi yang sahih. Terjemahan yang disediakan hanya sebagai penyesuaian sahaja, dan hendaklah di silang-rujuk dengan teks bahasa sumber, yang satu-satunya versi teks dengan kesan undang-undang.

--BERNAMA

 
 
 

Copyright @ 2019 MREM . All rights reserved.