ADGSOM1 & ADGMIN1  
       
  LAUNCH OF THE 50TH ANNIVERSARY CELEBRATION OF RUKUN NEGARA  
       
  KL SUMMIT 2019  
       
  HAWANA 2018  
       
  AES 2016  
       

 
 
 

Februari 28, 2024 -Rabu

 
  KEIO PLAZA HOTEL TOKYO MENAWARKAN PENGALAMAN MAKAN YANG BERINOVATIF

Friday 28/06/2019Makan Malam Luar Biasa yang disajikan dalam satu Ruang Fantastik dengan Unjuran Pemetaan

TOKYO, 28 Jun (Bernama-BUSINESS WIRE) -- Keio Plaza Hotel Tokyo  (KPH), satu daripada hotel antarabangsa paling berprestij di Jepun yang terletak di Shinjuku, Tokyo dengan bangga ingin mengumumkan kerjasama mereka dengan NAKED Inc., syarikat pengeluaran kreatif, untuk menjadi tuan rumah kepada pengalaman makan yang berinovatif sehingga 30 September (Isnin) 2019 di Restoran All Day Dining kami “Jurin”. Unjuran pemetaan, pencahayaan lilin dan ciri-ciri lain telah diperkenalkan di kawasan 60 tempat duduk belakang “Jurin” bagi mewujudkan satu ruang fantastik untuk pengalaman makan malam yang luar biasa ini bagi tetamu kami untuk menikmati.

Siaran media ini mempunyai ciri-ciri multimedia. Lihat siaran lengkap di sini: https://www.businesswire.com/news/home/20190627005381/en/

NAKED Inc. menghasilkan kandungan video unjuran pemetaan khas yang didasarkan kepada tiga tema “Angin, Air dan Bunga, Musim Panas di Jepun”, “Lilin, Cahaya Hati Rakyat”, dan “Perayaan” yang akan ditunjukkan setiap 20 minit. Kandungan video “Angin, Air dan Bunga, Musim Panas di Jepun” menunjukkan pelbagai adegan yang berkaitan dengan musim panas di Jepun termasuk ikan emas, roda air, air yang mengalir dan bunga matahari yang mekar. Kandungan “Lilin, Cahaya Hati Rakyat” menggambarkan adegan tetamu yang menikmati pelbagai perkhidmatan dan pengalaman di Hotel kami, dengan adegan waktu malam di Shinjuku Barat yang mengelilingi hotel kami. Juga, pokok yang dihiasi juga diterangi selaras dengan lilin Luminara bagi mewujudkan suatu suasana yang romantis. Kandungan “Perayaan” itu, yang akan ditunjukkan dari 12 Julai, termasuk imej masa kini yang ditonjolkan oleh pertunjukan bunga api musim panas. Harga bagi lima hidangan makan malam dengan minuman percuma adalah JPY6,600 setiap seorang.

Arkib bagi Siaran Akhbar

Maklumat mengenai Keio Plaza Hotel

Keio Plaza Hotel Tokyo (KPH), yang terletak di Shinjuku di tengah-tengah ibu kota Tokyo, adalah satu daripada hotel antarabangsa yang terkemuka di Jepun. Hotel kami menawarkan lebih daripada 15 buah restoran dan bar, dan kami menjadi hos kepada pelbagai tetamu tempatan dan antarabangsa yang mengunjungi kami kerana kemudahan kami yang mengalu-alukan, layanan mesra dan perkhidmatan unik yang membolehkan mereka mengalami budaya Jepun, termasuk pengalaman perkahwinan dengan memakai kimonoupacara minum teh dan banyak lagi. Untuk maklumat lanjut mengenai kemudahan dan perkhidmatan kami, sila layari laman webYouTube, Facebook atau Instagram kami.
 

Lihat versi sumber di  businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190627005381/en/

Hubungi
Keio Plaza Hotel Tokyo 
Keiko Kawashima, +81-3-5322-8010 
Pengurus Perhubungan Awam 
keiko-kawashima@keioplaza.co.jp

Sumber : Keio Plaza Hotel Tokyo

Teks bahasa sumber asal pengumuman ini adalah versi rasmi yang sahih. Terjemahan yang disediakan hanya sebagai penyesuaian sahaja, dan hendaklah di silang-rujuk dengan teks bahasa sumber, yang satu-satunya versi teks dengan kesan undang-undang.

--BERNAMA

 
 
 

Copyright @ 2024 MREM . All rights reserved.