PIPOC 2007  
       
  LANGKAWI INTERNATIONAL DIALOGUE  
       
  IKIM :THE ROLE OF ISLAMIC  
       
  KL OIC HEALTH  
       
  PERAK ROYAL EVENT  
       
  DEVELOPING 8 (D8) MINISTERS MEETING ON FOOD SECURITY  

 
 
 

Oktober 01, 2020 -Khamis

 
  KEIO PLAZA HOTEL TOKYO MENGUBAH SUAI BILIK-BILIK TETAMU DI TINGKAT 31 UNTUK MENJADIKAN BILIK-BILIK TETAMU KELUARGA YANG MEWAH

Monday 10/02/2020Table
Keio Plaza Hotel Tokyo sedang mengubah suai bilik-bilik tetamu di tingkat 31 di Menara Utama untuk membuka semula bilik-bilik tetamu bagi penginapan empat kali ganda pada 29 Mac, 2020. (Foto: Business Wire)


TOKYO, 10 Feb (Bernama-BUSINESS WIRE) -- Keio Plaza Hotel Tokyo  (KPH), satu daripada hotel antarabangsa yang paling berprestij di Jepun yang terletak di Shinjuku, Tokyo, sedang mengubah suai bilik-bilik tetamu di tingkat 31 di Menara Utama untuk mengemas kini kemudahan bilik mandi dan membuka semula bilik-bilik tetamu bagi penginapan empat kali ganda pada 29 Mac, 2020. Hotel kami membelanjakan sejumlah kira-kira JPY400 juta untuk memasang kemudahan bilik mandi yang direka baharu itu bagi meningkatkan kemudahan untuk tetamu kami.

Siaran media ini mempunyai ciri-ciri multimedia. Lihat siaran lengkap di sini:
https://www.businesswire.com/news/home/20200207005119/en/

Pengubahsuaian “Bilik Keluarga Mewah” yang sedang dilaksanakan akan melengkapkan setiap bilik dengan empat katil dan sebuah katil sofa tambahan bagi membolehkan maksimum lima orang dewasa untuk tidur dengan selesa. Berhubung dengan kemudahan bilik mandi, dua jenis kemudahan bilik mandi sedang dibina termasuk satu dengan gabungan tempat mandi dan tandas dan satu lagi dengan satu gabungan mandi pancuran dan tandas, kedua-duanya dengan singki cuci tangan yang terletak berasingan bagi membolehkan penggunaan bilik secara efisien dan mudah oleh berbilang tetamu. Bilik-bilik itu juga dipermudah dengan empat tingkap kaca besar bagi memberikan pemandangan panoramik yang menakjubkan terhadap latar langit Tokyo untuk tetamu menikmatinya.

Keio Plaza Hotel Tokyo telah secara proaktif melakukan pengubahsuaian dengan satu pandangan jangka panjang untuk sentiasa memperbaiki persekitaran hotel bagi tetamu mereka. Kami telah mengubahsuai tingkat paling atas untuk dijadikan kemudahan “Premier Grand” pada tahun 2016, dan kami melakukan pengubahsuaian lanjut untuk memperluaskan ruang tingkat dan untuk menampung penciptaan bilik-bilik reka bentuk universal baharu pada tahun 2018. Keio Plaza Hotel Tokyo akan meraikan ulangtahun ke-50 operasi mereka pada tahun 2021 dengan mengekalkan usaha mereka untuk berkembang sebagai “satu daripada hotel yang paling terkenal dan berprestij di Tokyo dan Jepun”.

Maklumat mengenai Keio Plaza Hotel

Keio Plaza Hotel Tokyo (KPH), yang terletak di Shinjuku di tengah-tengah ibu kota Tokyo, adalah satu daripada hotel antarabangsa yang terkemuka di Jepun. Hotel kami menawarkan lebih daripada 15 buah restoran dan bar, dan kami menjadi hos kepada pelbagai tetamu tempatan dan antarabangsa yang mengunjungi kami kerana kemudahan kami yang mengalu-alukan, layanan mesra dan perkhidmatan unik yang membolehkan mereka mengalami budaya Jepun, termasuk pengalaman perkahwinan dengan memakai kimonoupacara minum teh dan banyak lagi. Untuk maklumat lanjut mengenai kami, sila layari laman web, YouTube, Facebook atau Instagram kami.

Lihat versi sumber di  businesswire.com: 
https://www.businesswire.com/news/home/20200207005119/en/

Hubungi
Keio Plaza Hotel Tokyo
Keiko Kawashima, +81-3-5322-8010
Pengurus Perhubungan Awam
keiko-kawashima@keioplaza.co.jp

Sumber : Keio Plaza Hotel Tokyo

Teks bahasa sumber asal pengumuman ini adalah versi rasmi yang sahih. Terjemahan yang disediakan hanya sebagai penyesuaian sahaja, dan hendaklah di silang-rujuk dengan teks bahasa sumber, yang satu-satunya versi teks dengan kesan undang-undang.

--BERNAMA

 
 
 

Copyright @ 2020 MREM . All rights reserved.